Werken bij Profolux

Werken bij een van de grootste LED importeurs van Nederland? Bekijk hieronder welke vacatures er op dit beschikbaar zijn. Niet wat je zoekt? Je kunt ook een open sollicitatie sturen dan bekijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

productmarketeer

Aan de slag met de mooiste LED producten? Als product marketeer ben jij verantwoordelijk dat nieuwe producten perfect online komen te staan.

webdeveloper

Bouw jij graag aan de mooiste webshops die razendsnel en gebruiksvriendelijke zijn? Wil jij aan de slag met PHP maatwerk oplossingen om al onze klantvragen te beantwoorden?

Ben jij de gemotiveerde medewerker voor het magazijn dat wij zoeken? Werk met de nieuwste producten op het gebied van ledverlichting.

stageplek

Opzoek naar een leuk stagebedrijf? Opleiding op het gebied van sales of ict? We hebben plekken voor zowel meeloopstage als afstudeerstage.

Altijd op zoek naar talent!

Zit jou ideale positie er niet tussen? Niet getreurd, we zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitie om binnen de LED verlichting branche te werken? Verstuur een open sollicitatie en dan bekijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

SHOPPING CART

close