Over Profolux

Op zoek naar een betrouwbare groothandel/importeur die de perfecte oplossing biedt op het gebied van LED? Dan ben je bij Profolux aan het juiste adres. Ons ruim en gevarieerd assortiment bestaat uitsluitend uit eigen gekozen producten met de hoogste kwaliteit. Omdat wij alles uit eigen import doen heb je bij ons altijd de beste service en garantie waar het nodig is. Profolux heeft een eigen magazijn van ruim 2000m2 waardoor je nooit mispakt op voorraad.

Ons assortiment

Benieuwd naar ons assortiment? Door de jaren ervaring in het zelf importeren van de beste producten hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbereiden variërend van krachtige highbays tot de mooiste ledstrips en alle toebehoren die hierbij horen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of zie je door de bomen het bos niet meer? Schroom dan niet contact op te nemen met één van onze professionals. Zij staan maandag t/m vrijdag klaar om u te begeleiden bij uw aankoop.

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in het maken van lichtplannen voor uw project. Vraag eens naar de mogelijkheden.

SHOPPING CART

close