Chat met Profolux

Uw gegevens worden over een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.
Over Ons – Profolux

Over Profolux

Profolux is al ruim 16 jaar een snelgroeiende betrouwbare groothandel en importeur op het gebied van ledverlichting. Het assortiment wordt zorgvuldig gekozen en geïmporteerd door ons eigen personeel waardoor je altijd de beste kwaliteit producten in huis haalt. Het ervaren klantenservice team beschikt over jaren ervaring waardoor jouw wens centraal staat en er samen met jou altijd naar een passende oplossing wordt gezocht. Door het ruime magazijn van 2.000m2 zijn er altijd producten op voorraad waardoor onze klanten nooit zonder producten komen te zitten.

Onze organisatie heeft jaren ervaring op het gebied van ledverlichting. Het assortiment wordt dagelijks aangepast naar de wens van onze klanten en de vraag vanuit de markt. Het ruime assortiment van Profolux bestaat uit onder andere; LED panelen, Downlighters, Highbays, Noodverlichting, Spots en nog veel meer.

Assortiment

Profolux biedt alles op het gebied van LED verlichting en de bijhorende accessoires. Ons assortiment groeit dagelijks met nieuwe hoogwaardige producten waardoor ook het assortiment van onze klant altijd up-to-date blijft. Met een groot aantal verschillende leveranciers zijn wij niet afhankelijk van slechts een klein aantal leveranciers waardoor jouw producten altijd op tijd geleverd worden.

Jouw lichtplan op maat

Je gaat een ruimte opnieuw inrichten, verbouwen of renoveren? Wij bij Profolux merken dat er vaak pas wordt stilgestaan bij verlichting wanneer er wordt verbouwd, gerenoveerd of opnieuw wordt ingericht. Een lichtplan helpt bij het krijgen van een overzicht van de benodigde bekabeling, elektrapunten, armaturen en lampen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat de integratie van de verlichting in het interieur goed verloopt. Wij begeleiden je graag bij het maken van een lichtplan op maat. Wij gebruiken uitsluitend de laatste technieken en programma’s om het lichtplan samen te stellen waardoor jouw ruimte altijd naar wens wordt verlicht.

Nog vragen?

Bij Profolux begrijpen wij dat je misschien nog vragen hebt. Onze professionals staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn iedere maandag t/m vrijdag geopend om je te begeleiden om het gewenste resultaat in huis te halen. Neem bij overige vragen contact op via onze contactpagina.

SHOPPING CART

close